Menmo bjuder in till Google I/O Extended + frukost på Djäkne Kaffebar

Den 27-29 juni är det dags för årets upplaga av utvecklarkonferensen Google I/O. I år har Google ett initiativ vid namn I/O Extended. Det innebär att man samlar utvecklare från regionen och gör någonting runt konferensen. Vi på Menmo tänkte anordna detta här i Malmö. Det vi tänkt oss är att eftersom alla keynotes sänds mitt i natten svensk tid, så kommer vi att eftersända dessa på Djäkne Kaffebar. Vi kommer i samband med detta även att bjuda på frukost. Tanken är att man innan man går på jobbet kan stanna till vid Djäkne, äta en god frukost, kolla på keynotes och sedan diskutera de nyheter som tas upp med likasinnade i en trevlig miljö. Den 28:e juni kör vi frukost från kl 08:00 och keynote kl 08:30. Begränsat antal platser (40 st) Hoppas vi syns där. Registrera dig här! Om vi av någon anledning inte kan visa keynoten,  så kör vi ändå frukost med mingel och diskussion om det man kunnat läsa sig till.